IFC op jacht naar winst en doelpunten tegen SEOLTO

IFC op jacht naar winst en doelpunten tegen SEOLTO

IFC, de in totaal al 41 competitiewedstrijden ongeslagen koploper is in de gespeelde acht thuiswedstrijden goed voor gemiddeld zeven doelpunten en staat in totaal al op een aantal van 92.
In de thuiswedstrijd tegen SEOLTO zal men ongetwijfeld gaan om de doelpuntenlawine verder te verhogen of zal de tegenstander voor een regelrechte surprise zorgen?

Tegenstander SEOLTO
De vv Samenspel & Oefening Leiden Tot Overwinning (SEOLTO) afkomstig uit Zevenbergen, staat op 10e plaats in de rangschikking met 15 punten uit evenzoveel gespeelde wedstrijden en met een negatief doelsaldo van 18 voor en 33 tegen.
In de drie laatst gespeelde wedstrijden bleef de ploeg van trainer Frans Ceton echter wel ongeslagen door drie gelijke spelen. In hun 7 uitwedstrijden werd gewonnen van Hekelingen en gelijkgespeeld bij Klundert en DFC. Vier keer werd er verloren, waarbij de grootste nederlaag 3-0 was bij SSS. De teamtopscorers zijn Joey Koning en aanvoerder Chris van Persie met elk drie treffers.

De heenwedstrijd
Eind oktober 2022 is de heenwedstrijd in Zevenbergen gespeeld. Na een 0-3 ruststand won IFC met liefst 1-8. De doelpunten werden gemaakt door Yoeri Rombouts 4x, Mitchel Ott 2x en door Achraf en Oussama el Hajouti. Abubakar Abdulle scoorde een kwartier voor tijd tegen.

Waar te zien?
Zal de wedstrijd tussen IFC en SEOLTO weer en doelpuntenfestijn worden? Kom dan kijken! De wedstrijd op sportpark Schildman start zaterdag 18 maart om 15.00 uur.

Cees van Heeren