IFC start komend seizoen met O23 team.

Ook IFC heeft besloten om het komende seizoen met een O23 team uit te komen in de A-categorie KNVB competitie. Het is gebleken dat jeugdspelers de overstap naar het seniorenvoetbal als groot ervaren, waardoor ze vaak gedesillusioneerd afmaken en het voetbal de rug toekeren. IFC heeft dan ook de bestuurlijke keuze gemaakt om te stoppen met het 2e seniorenteam als selectieteam en de opengevallen plek in te vullen met het nieuw te vormen O23 team als selectieteam.

Door te starten met een O23 team wil IFC de overgang van de O19 spelers naar de senioren verder ondersteunen en de spelers meer tijd gunnen om te wennen aan het seniorenvoetbal. Veel O19 spelers hebben dit seizoen onder leiding van Ron Timmers (1e) en Ron v.d. Neut (2e) al kennis mogen maken met het senioren voetbal. Het nieuw te vormen O23 team zal als kweekvijver dienen, waarin de spelers zich het komend seizoen verder kunnen ontwikkelen om zodoende ervaringen op te doen en de kans naar het vlaggenschip van IFC te vergroten.

Binnen IFC wordt dit initiatief dan ook enthousiast en breed gedragen, waar de jeugdspelers na hopelijk een feestelijke afsluiting van het huidige seizoen met wederom een kampioenschap, uitkijken naar de start van het nieuwe seizoen om zich klaar te stomen, onder leiding van trainer Ron  v.d. Neut, voor een vaste plek bij de 1eselectie die ook volgend seizoen onder leiding zal staan van hoofdtrainer Ron Timmers.