IFC start oefencampagne bij vv Dongen

In week 30 is de zondagselectie van IFC begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen in de hoofdklasse. De gedeeltelijk nieuwe en verjongde groep onder leiding van trainer Virgil Breetveld heeft inmiddels een aantal trainingen achter de rug.
De eerste oefenwedstrijd is komende zaterdag 4 augustus tegen Dongen. Die wedstrijd begint om 14.30 uur op het sportpark de Biezen van de vv Dongen aan de Procureurweg 2 te 5103 BG Dongen.
De Dongense Sportvereniging Dongen-Vooruit is een op 1 augustus 1923 opgerichte amateurvoetbalvereniging uit de gelijknamige plaats Dongen in Noord-Brabant. De club heet sinds het jaar 1944 vv Dongen.
Het eerste elftal van de zondagvereniging Dongen komt met ingang van het seizoen 2016-2017 uit in de 3e divisie zondag, waarbij ze telkens in de top vier eindigden.

Voor dit seizoen nam de club afscheid van 9 selectiespelers, waaronder spits Mohammad (naar Baronie) en doelman Zielschot (naar RKC). In totaal konden er ook 8 nieuwe selectiespelers van buiten de eigen vereniging worden begroet.

In het seizoen 2016-2017 speelden beide teams ook tegen elkaar in de voorbereiding en toen won IFC op zijn eigen veld met 2-1.

Tot ziens!