IFC start oefenprogramma in Vlaardingen

Met een vijftal trainingen achter de rug start voor IFC (zondag) de voorbereiding op het nieuwe en 2e seizoen in de hoofdklasse met de eerste van zes oefenwedstrijden.

De selectie van de nieuwe trainer Virgil Breetveld begint het oefenprogramma op woensdagavond 2 augustus om 20.00 uur in Vlaardingen.
Het in de zaterdag hoofdklasse A uitkomende Zwaluwen Vlaardingen van de ervaren trainer Oscar Biesheuvel ontvangt dan namelijk de Ambachtse zondag hoofdklasser.
Voor beide teams betreft het de eerste wedstrijd in dit seizoen, waarbij wegens vakanties nog de nodige selectiespelers gemist zullen worden.

In het afgelopen seizoen eindigde de ploeg uit Vlaardingen op de 12e plaats in de hoofdklasse en bleven daarmee net boven de nacompetitiestreep.
Het team kon in de overschrijvingsperiode in totaal vier nieuwe spelers verwelkomen (2 van Excelsior Maassluis, en één van zowel Capelle als van VFC).
Vorig seizoen troffen beide teams elkaar overigens ook in de voorbereiding. Op Sportpark Schildman wonnen de Vlaardingers toen met 0-1.

Wie wil komen kijken is van harte welkom aan de Zwaluwenlaan 500 te 3136 VH Vlaardingen.

Tot Ziens!