IFC start unieke spaaractie samen met Plus Alfred Koehoorn en PLUS Volgerlanden!

IFC start unieke spaaractie samen met Plus Alfred Koehoorn en PLUS Volgerlanden!

Samen met deze twee Plus-supermarkten gaan we een unieke spaaractie opzetten. En het mooie is: jullie sparen voor unieke fanartikelen met daarop jouw foto en clublogo en IFC ontvangt een leuke bijdrage voor de clubkas.

Wat gaan we doen:
We gaan van iedere speler echt een unieke spelersfoto maken zie de voorbeeld-foto
iedere speler krijgt vervolgens een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke IFC-fanartikelen met de eigen spelersfoto verkrijgbaar zijn, zoals een poster, notitieblok, broodtrommel, mok, badslippers (!) etc.
bij beide supermarkten kun je vervolgens sparen voor gratis fanartikelen: bij iedere € 10,- boodschappen krijg je een zegel. Deze zegels kun je vervolgens in je eigen fanshop verzilveren en daarmee dus sparen voor je eigen fanartikelen. Natuurlijk kunnen anderen ook sparen voor fanartikelen van hun kind, kleinkind of favoriete speler
Naast leuke artikelen met de spelersfoto zijn er ook artikelen met alleen het IFC-logo; kortom voor ieder wat wils!
Per zegeltje bij de bestedingen in de fanshop ontvangt IFC een kleine bijdrage. En je weet veel kleintjes maken één grote!

Goed om te weten:

  • op alle artikelen zal het logo van IFC gedrukt worden;
  • er komt een gezamenlijke Kick-off van deze actie, je hoort daar nog van!

Fotografie:
foto van IFC.Maar eerst de fotografie…
De leiders/trainers zullen op korte termijn geïnformeerd worden wat er van het team verwacht wordt en wanneer de fotosessie precies per team plaats vindt. Ook wordt de scheidsrechtersgroep, het barpersoneel en ander vrijwilligers aangeboden om op de foto te gaan.
We hopen uiteraard op ieders medewerking. Samen gaan we er weer een super mooie actie van maken.

Regina, Els en Jacques.
Organisatie ClubFund namens IFC