IFC tegen Hekelingen: strijd tussen aanvallers

Na 2 weken competitiepauze staat er voor de riante koploper IFC een thuiswedstrijd op het programma tegen het in de bedreigde zone staande Hekelingen. Aangezien drie aanvallers van IFC en twee aanvallers van Hekelingen tot de top van de afdelingstopschutters behoren, zal de wedstrijd in het teken staan van die aanvallers.

Hekelingen dit seizoen
De vv Hekelingen afkomstig uit de huidige Gemeente Nissewaard (voorheen Gemeente Spijkenisse), is opgericht op 27 juni 1945.
Het team van trainer Jordi van Baarle staat na 14 gespeelde wedstrijden op de 11e plaats met 14 punten en een negatief doelsaldo van 28 voor en 41 tegen. Ze hebben de meeste doelpunten tegen, maar er zijn maar drie ploegen die meer gescoord hebben in deze afdeling. In de 7 gespeelde uitwedstrijden werd gewonnen van DFC en gelijkgespeeld bij Klundert en Zwaluwe. Nick Koopal is teamtopscorer met 14 doelpunten en Mickey Remy heeft 9 doelpunten gemaakt.
Afgelopen zaterdag was LMO in een oefenwedstijd met 3-1 te sterk.

De heenwedstrijd
Op 8 oktober 2022 won IFC na een 0-1 ruststand met 1-3 door doelpunten van Tim Willemstijn, Michael Slingerland en Yoeri Rombouts met een tegendoelpunt in de 89e minuut door Wesley Sturrus.
Waar te zien?
Zal IFC voor de 40ste keer achter elkaar in de competitie ongeslagen blijven of zal Hekelingen één of drie broodnodige punten pakken om weg te komen van de onderste plaatsen? De wedstrijd tussen IFC en Hekelingen op Sportpark Schildman begint op 4 maart om 15.00 uur.

Cees van Heeren