IFC (za) vergeet weer punten mee te nemen

Het spelen in de Alblasserwaard bevalt IFC niet goed.  Vorige week tegen De Alblas, vergat IFC punten mee naar huis te nemen, ook tegen streefkerk nam IFC niet alle punten (2-2) mee terug.20161015_streefkerk-ifc_31

De eerste helft geen redelijk gelijk op met weinig kansen aan beide zijden. Na de thee was het duidelijk dat IFC de betere partij was en drukte dat ook uit in doelpunten. 0-1 (56′) kwam door een onoplettendheid in de defensie van Streefkerk die Robin (v.d. S) prima afstrafte. De 0-2 (71′) kwam ook van de voet van Robin, die met een verwoestend afstandsschot de bal in de kruising liet belanden.
IFC liet zich daarna terugzakken, Streefkerk hanteerde de lange bal en ook de aanhang van Streefkerk ging zich wat meer roeren en plots scoorde Streefkerk uit een rommelige aanval de 1-2 (80′)

20161015_streefkerk-ifc_29Ondanks de 1-2 hadden de IFC-ers het gevoel dat ze de 3 punten mee naar Ambacht zouden meenemen, echter een ongelukkige kopbal in de blessuretijd  vanuit de IFC defensie belande bij één van  blauw-zwarte spitsen, die hier wel raad mee wist (2-2)

Prima wedstrijd van IFC, de complimenten van Streefkerk over het getoonde spel van onze  jong ploeg. . . . .  echter we hebben hier niets aan en gingen met een flinke kater en 2 punten te weinig naar huis.

Volgende week speelt zaterdag niet.

Bijzonder heden:
De kapper van Quinn had zijn/haar best gedaan, liep rond met een compleet nieuwe ‘look’ ; ex korfbalscheidsrechter scheidsrechter ‘t Lam floot een prima wedstrijd; de ‘echte’ grasmat was prima bespeelbaar, Miel en Gerrit waren in extase bij het zien van een Ajax-supportersbord. Arie praatte de blaren op zijn tong bij het zien van al die oude bekende ‘Streefkerkers’.

Teampagina met alle uitslagen en standen: klik hier

Klik op onderstaande foto om compleet album zien.