IFC voetbalt bij Herovina

Na de doordeweekse overwinning bij SSW staat er voor aankomende zaterdag weer een uitwedstrijd op het programma. Bij Herovina gaat IFC trachten de 13e overwinning van de competitie te behalen en daarbij tegelijk de zevende achtereenvolgende.

De Tegenstander Herovina:
Op  6 mei 1946 werd de vv Herovina (Plaats der Helden) opgericht in het dorp Herwijnen in de gemeente West-Betuwe. Deze eeuw kwam het eerste elftal, behoudens zeven seizoenen, steeds uit in de vierde klasse.

Dit seizoen:

Trainer Marcel de Groot staat dit seizoen voor het eerst voor de groep.
In de competitie neemt Herovina een middenpositie in met de 7e plaats, met 19 punten uit 14 gespeelde wedstrijden en een doelsaldo van 35 voor en 28 tegen. In de zeven gespeelde thuiswedstrijden werd vijf keer gewonnen en twee keer verloren. Verloren werd er telkens met 1-2 van GSCODS en Leerdam Sport. Afgelopen zaterdag werd de uitwedstrijd bij Leerdam Sport met 6-3 verloren.
De gemaakte competitie doelpunten zijn gemaakt door negen verschillende spelers. Kevin Steenbruggen is teamtopscorer met 11 doelpunten en Jesse van Vliet is goed voor negen goals.

Historie:
Op 20 november 2021 troffen beide teams elkaar in H.I. Ambacht en IFC won met 4-0 door treffers van Michael Slingerland, Nick de Veij, Robin Benningshof en Jip Kegge.

Waar te zien:
De competitiewedstijd tussen Herovina en IFC in de vierde klasse E op Sportpark de Kol aan de Zworrelstraat 75 te 4171 AH Herwijnen, start zaterdag 2 april om 14.30 uur.

Cees van Heeren