IFC voor de beker naar Lage Zwaluwe

Update 13-11-2021: IFC verloor deze wedstrijd met 0-1

11-11-2021: Voorbeschouwing:

Na het winnen van de bekerpoule en het behalen van de koppositie in de competitie staat er voor IFC nu een eerste ronde bekerwedstrijd op het programma tegen vv Zwaluwe

De Tegenstander vv Zwaluwe
De vv Zwaluwe afkomstig uit het Noord-Brabantse Lage Zwaluwe, gemeente Drimmelen is ontstaan in 1977 toen er een naamswijziging plaatsvond van Siveo en Zwaluwse Boys uit 1946.
De laatste keer, dat hun vlaggenschip een kampioenschap kon vieren was in 2017 met promotie naar de tweede klasse. Aan het einde van het seizoen 2018/2019 degradeerde men weer na een 12e plaats in de competitie. Hoewel in de nacompetitie nog wel van Ameide werd gewonnen werd vervolgens na strafschoppen verloren van De Zwerver. Dit seizoen komt het elftal uit in de derde klasse B.
De vereniging heeft zeven seniorenteams, waarvan twee damesteams en 12 jeugdteams, die in competitieverband uitkomen.

Dit seizoen:
De ploeg van trainer Herman v/d Woudenberg (bezig aan zijn 2e seizoen) beschikt over een selectie van zo´n 19 man. Ze wonnen hun bekerpoule tegen Neo´25 (1-1), Drunen (4-0) en DESK (3-0).
In de competitie staan ze momenteel op de 9e plaats met 9 punten uit 7 wedstrijden en een doelsaldo van 13 voor en 10 tegen. Nadat de drie eerste thuiswedstrijden werden gewonnen verloren ze afgelopen zaterdag met 2-3 van ZSC´62 en speelden ze afgelopen dinsdagavond gelijk bij en tegen Klundert. Maurice Sprangers is teamtopscorer met 6 treffers.

Waar te zien:
Wanneer Corona (besmettingen en maatregelen) het toelaat zal de bekerwedstrijd Zwaluwe tegen IFC zaterdag 13 november starten om 14.30 uur op Sportpark De Kwarrehoek aan de Oudeweg 24A te 4926 BV Lage Zwaluwe.
Dit is de voorlopige laatste wedstrijd waarin toeschouwers zijn toegestaan, dus als u uw favoriete team nog aan het werk wilt zien, kom dan kijken.

Cees van Heeren