IFC wint eenvoudig van Seolto

Vorige week zaterdag speelde IFC in een vriendschappelijke wedstrijd na een 2-0 voorsprong met 2-2 gelijk tegen het twee klasse hoger uitkomende De Zwerver uit Kinderdijk. Gisteren zaterdag 11 december stond er weer een oefenwedstrijd op het eigen sportpark Schildman op het programma. Het in de derde klasse uitkomende Seolto uit Zevenbergen was de tegenstander.

Ron Timmers

IFC, koploper in de vierde klasse, was duidelijk te sterk voor deze opponent. Voor de rust was het spits Robin Benningshof die met zijn hattrick voor de 3-0 tussenstand zorgde. Hierna kwamen uiteraard wisselspelers in het veld en was het één van deze wissels Walid Abdallaoui die voor de 4-0 en opnieuw Benningshof tekende voor de 5-0 eindstand.

Aan de zijde van IFC onderscheidde doelman Karsten v/d Velde zich door alert de bal over zijn doel te stompen bij de aftrap van Seolto na de 5-0 toen de bal ineens vanuit de middencirkel op zijn doel werd gevuurd.

Het in de competitie ongeslagen IFC van hoofdtrainer Ron Timmers kan nu met een goedgevoel de winterstop ingaan. In totaal 22 wedstrijden gespeeld, waarvan 18 gewonnen, twee gelijk en slechts 2 keer verloren, vriendschappelijk van VVGZ en in de beker van Zwaluwe.

Sportieve groet,
Cees van Heeren