In de voorbereiding op de drie laatste competitiewedstrijden oefende IFC op zaterdag 6 mei bij en
tegen het één klasse hoger uitkomende VVGZ.
Bij het team van de Ambachtse oefenmeester Fop Gouman zegevierde IFC met 1-3.
Beide ploegen misten enkele sterkhouders, zo ontbraken onder andere Michael Slingerland en
Achraf el Hajouti (beide IFC), Paul Scheurwater en Serkan Tanriseven (beide VVGZ).
IFC begon wat beter aan de wedstrijd maar in de 20 ste minuut kwam VVGZ op een 1-0 voorsprong
door Aron Nobel. Zo ́n vijf minuten voor de rust egaliseerde Danny Slingerland de stand vanaf de
penaltystip 1-1. Dit na een duwfout op Tom van Oorschot.
In de rust en in de loop van de tweede helft wisselden beide trainers veelvuldig. Hoewel nu VVGZ de
meer aanvallende ploeg was, was de beste kans voor Jochem Touw maar diens kopbal na een
voorzet van Nick de Veij belandde via een verdediger in corner. In de 70 ste
minuut was het junior Rowan Weesie die IFC op voorsprong schoot 1-2.  Vlak voor het affluitende was het Robin
Benningshof met een boogbal, die voor de 1-3 eindstand zorgde.
Zaterdag 13 mei speelt IFC om 14.30 uur in Fijnaart voor de competitie tegen het al gedegradeerde
De Fendert.
Basisspelers IFC: Jeroen de Veij; Oussama el Hajouti, Yannick Jansen, Tim Willemstijn, Perry van
Eijken, Tom van Oorschot, Nick de Veij, Yoeri Rombouts, Danny Slingerland, Jochem Touw en Noah
de Nijs.
Ingevallen: Robin Benningshof, Mike de Haan (keeper), Quinten Plaisier, Gino van Holsteijn,  Younes Er-
Rihani, Dennis de Koning en Rowan Weesie.