IFC zoekt trainer voor Vrouwen 1

In de wijde regio is de IFC Girls Academy een begrip. Al 16 jaar is de IFC Girls Academy een waardig en stabiel onderdeel binnen de Ambachtse voetbalclub IFC. Momenteel voetballen er rond de 160 meisjes en vrouwen bij IFC, verdeeld over alle leeftijdsgroepen. Het zelf opleiden van de speelsters leidde tot een gedegen fundament van de IFC Girls Academy. En daarmee kwamen de resultaten ook. Diverse kampioenschappen brachten het eerste vrouwenteam naar de tweede klasse.
Helaas is al twee keer deze competitie niet geheel gespeeld vanwege de huidige COVID19-crisis. Handhaven op dit niveau is de doelstelling voor de komende seizoenen, en vervolgens wellicht de volgende stap maken.

De talentvolle Jasmijn van der Boor bij haar debuut in IFC Vrouwen

De talentvolle Jasmijn van der Boor bij haar debuut in IFC Vrouwen

Voor het eerste vrouwenteam is IFC op zoek naar een nieuwe trainer.
Een must voor de nieuwe trainer is natuurlijk affiniteit met vrouwenvoetbal, waarbij plezier en prestatie moet samengaan. Verder zijn er zaken die eigenlijk vanzelfsprekend zijn: trainersdiploma of meerdere jaren ervaring, goede contactuele eigenschappen richting speelsters, begeleiders, leiders en andere trainers.
Van de nieuwe trainer wordt verwacht dat het een ‘teamplayer’ is en geen solist, waarbij een goede samenwerking met de trainers van alle dames- en meisjesteams hoort. En de echte teamplayer zal zich heel snel thuisvoelen binnen de IFC Girls Academy.

De toekomstige trainer verzorgt op dinsdag- en donderdagavond afwisselende en wedstrijdgerichte trainingen en begeleidt en coacht op zaterdag de wedstrijden. Ook zijn er activiteiten buiten het voetbal om. Trainingen en wedstrijden kunnen onder perfecte omstandigheden plaatsvinden.
IFC beschikt over 3 kunstgrasvelden en een aantal “gewone” velden. IFC biedt de geschikte trainer een passende vergoeding.

Iedereen die denkt in dit profiel te passen kan contacten met Ben Bakker van de IFC Girls Academy via shandunc@caiway.nl Ook is het mogelijk direct een sollicitatiebrief te mailen.