IFC zondag 1 speelt drie keer achter elkaar een uitwedstrijd.

Na de op 28 oktober door IFC gewonnen competitie thuiswedstrijd tegen UDI´19 kwam het team niet meer in actie. Nu staan er in een tijdsbestek van acht dagen drie uitwedstrijden op het programma.

Na de gewonnen thuiswedstrijd tegen UDI´19 stond er op dinsdag 30 oktober een 1eronde thuiswedstrijd in het kader van de Palace Casino Cup gepland tegen FC Pretoria. Deze zondag derde klasser besloot zich echter –gezien het verwachte grote krachtsverschil- terug te trekken. Afgelopen zondag 4 november stond er de competitiewedstrijd gepland in Utrecht tegen Papendorp. Wegens gebrek aan spelers van die club ging ook die wedstrijd niet door en is deze tegenstander inmiddels ook uit de competitie gehaald.
Voor zowel de zondag 4 als woensdag 7 november is het niet gelukt een tegenstander (van niveau) te vinden voor een oefenwedstrijd.

Nu staan er dus drie uitwedstrijden op het programma voor het team van Virgil Breetveld.

 

Allereerst oefent IFC op zondag 11 november in Rotterdam om 14.00 uur tegen en bij GLZ Delfshaven. Deze ploeg staat op de 5eplaats in de zondag eerste klasse B met 12 punten uit 7 wedstrijden. De wedstrijd op Sportpark Nieuw Vreelust aan de Spaanseweg 3 te 3028 KW Rotterdam begint om 14.00 uur.

 


Op dinsdag 13 november speelt IFC vervolgens in de 2eronde van de districtsbeker Zuid 1 een uitwedstrijd om 20.00 uur bij Madese Boys in Made. Deze ploeg komt uit in de zondag 2eklasse E en staat daarin thans op de 7eplaats met 8 punten.


Tenslotte wordt de competitie op  zondag 18 november vervolgd met een uitwedstrijd bij Meerssen in Zuid-Limburg om 14.30.

Cees van Heeren