In memoriam: Erik Kooiman

Deze week ontvingen wij het trieste en onwerkelijke nieuws dat ons zeer gewaardeerde lid Erik Kooiman op de veel te jonge leeftijd van 55 jaar is overleden. Erik was 28 jaar lid van onze vereniging en maakte jarenlang deel uit van de zondagselectie.

Hij was nog steeds actief als voetballer in het veteranenelftal Zondag 10. Daar had hij de toepasselijke bijnaam “Zeer Technisch”, want dat was hij zeker. Een echte liefhebber en een mooie flegmatieke voetballer die echt van het spelletje kon genieten.

Daarnaast was Erik een heel sociaal en aimabel mens. Altijd geïnteresseerd in het wel en wee van zijn ploeggenoten en van vrienden en bekenden in de kantine. Ook was hij altijd te vinden om als vrijwilliger mee te helpen waar het nodig was. Zo kennen we hem als trainer en als een trouw lid van de pool van de terreinmeesters. Recent heeft hij nog geholpen met het schoonmaken en schuren van de buitenkant van de kantine zodat er geverfd kon worden.

We gaan Erik heel erg missen. We wensen zijn nabestaanden heel veel sterkte in deze zware tijd. Wij wensen iedereen die hem kende veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Namens het bestuur, alle leden en vrijwilligers van vv IFC,

Jacques Grossouw
secretaris