In memoriam Hans Biesbroek

Vanmorgen kregen wij het trieste nieuws dat Hans Biesbroek op 16 juni 2021 de ongelijke strijd tegen zijn ziekte verloren heeft.

We kennen Hans allemaal als vrijwilliger van onze voetbalclub. In 2015 heeft hij nog de titel Vrijwilliger van het jaar verdiend voor het vele werk dat hij al sinds jaar en dag gedaan heeft. Hij droeg het hart op de tong en was een graag geziene gast op de club.

Als lid van de onderhoudsploeg was hij altijd bezig met verbeteringen in- op- en rond de gebouwen. Zo heeft hij recent alle deuren van de toiletten en de hoofdkantine op een mooie wijze rood en zwart geverfd.

En als bewaker van het sleutelplan was hij degene die sleutels uitgaf.

In 2019 hebben we Hans toegesproken op de traditionele Nieuwjaars borrel, wat hij was met 50 jaar lidmaatschap een van de jubilarissen.

Zijn voetbalcarrière bij IFC kenmerkt zich tot het voetballen op de zaterdagen, waarbij hij weliswaar
niet de meest technische speler was, maar wel eentje waar je als team op kon bouwen, want zijn passie voor het spelletjes was enorm.

Wij gaan hem missen en wensen zijn vrouw Frannie en dochters Esther en Wendy en de kleinkinderen en iedereen die Hans goed kende veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.

Namens alle leden van vv IFC,

Jacques Grossouw
Secretaris vv IFC