Informatieavond trainers/leiders 12 januari 20:00 uur!

Donderdag 12 januari is er een informatieavond voor de trainers/ begeleiders en enthousiaste ouders van alle jeugdelftallen. Er is die avond geen training, omdat we de trainingsvelden gaan gebruiken tijdens deze avond.

 

Friso Paulussen (clubfysio van IFC en eigenaar van Fysiotherapie Ambacht) zal een interactieve presentatie geven omtrent het nut van een goede samenwerking tussen trainers/begeleiders en de medische staf binnen IFC. Immers, een goede samenwerking is bepalend voor het succes van IFC!

Yoni Rutgers (kinderfysiotherapeute van Fysiotherapie Ambacht) zal deze avond ook aanwezig zijn om uit te leggen waar je op moet letten qua blessures bij sportende kinderen van 5-16 jaar in de groei.

Daarna gaan we met z’n allen het veld op en zullen we wat spierversterkende oefeningen gaan uitleggen die tijdens de trainingen ingezet kunnen worden. Sportkleding is geen vereiste maar wel aan te raden.

Het belooft een interessante avond te worden! Noteer daarom deze datum alvast in je agenda.

Omdat het over de gezondheid gaat van onze leden doen wij een mee dan dringend beroep op de trainers van de jeugdelftallen om deze avond te komen. Natuurlijk kunnen andere geïnteresseerden ook aangeven dat ze komen. Geef je op via informatieavond@ifc-ambacht.nl!

Aanvang van de presentatie is donderdag 12 januari 2017 vanaf 20.00 uur in het jeugdhonk van IFC.