JO15-5 ook de derde wedstrijd als winnaar van het veld

Hallo allemaal!

Met twee klinkende overwinningen was de competitie voor onze mannen een goed begin en een ieder had het gevoel dat er tegen Dubbeldam zeker ook punten te verdienen waren.

Met uitzondering van Dylan was iedereen (bijna op tijd) aanwezig en konden we beginnen aan de wedstrijd.

Helaas was het wachten op de scheidsrechter, welke bleek op het laatste moment er toch niet te zijn, waardoor wij gelukkig altijd een beroep kunnen doen op Stefan Donker – waarvoor dank! De scheidsrechter was in de wedstrijd van JO17-3 onderuit gegaan en moest strompelend het veld verlaten….

De eerste helft was zeker voor ons met nagenoeg alleen maar spel op de helft van de tegenstander, maar helaas geen doelpunten – een ieder voelde wel dat het zou gaan gebeuren, alleen de eerste helft nog even niet:-)

Na de rust meer voetbal en meer druk en dat betaalde zich uit in heel veel kansen en gelukkig ook in goals; Jerry 2x, Rick en Tim wisten het net van de tegenstander te vinden – klasse mannen!!!

Onze complimenten aan het steeds betere samenspel en de combinaties, welke gevonden worden!

Met drie overwinningen op rij en kijkende naar de poule, lijkt het erop dat de strijd gaat tussen Oranje-Wit en IFC. Beiden drie overwinningen op rij, alleen Oranje-Wit heeft een beter doelsaldo. Het is dus zaak om zoveel mogelijk goals te maken in de overige wedstrijden, geen doelpunten tegen en over 14 dagen tegen Oranje-Wit te gaan knallen en van hun te winnen – zou een hele mooie opsteker zijn:-)

Wij, als coach/trainers, geloven in onze jongens en weten dat, als ze de focus houden dat we iedere wedstrijd groeien en van iedere tegenstander in de poule kunnen winnen!

Ik wilde even Sandra vd Waal bedanken voor de prachtige foto’s – mooie herinneringen aan mooie momenten:-) De foto’s vind je hier.

Komende zaterdag moeten we al heel vroeg voetballen; om 08:30 uur uit bij VVAC in Ottoland.

We verzamelen dus om 07:30 uur bij de Ridderhal en voor diegenen, die rechtstreeks naar VVAC gaan :

VVAC, Bloklandsekade 2, 2975 LA Ottoland

Laat wel even weten als je rechtstreeks gaat; zo vroeg wachten op iemand die niet komt is heel vervelend…

Vanavond en donderdag weer een goede training en dan gaan we zaterdag vroeg op pad voor de overwinning!