JO19-1 in finale van de Dordt Centraal Bokaal

Woensdag 30 mei staan de mannen van JO19-1 voor het 2e opeenvolgende jaar weer in de finale van de Dordt Centraal Bokaal.

Door winsten op GSC/ODS en Dubbeldam bereikte het team de kwartfinale waarin Hardinxveld de tegenstander werd. Dit
team trok zich echter op het allerlaatste moment terug, zodat IFC zich automatisch plaatste voor de halve finale.

Daarin kwamen we onze vrienden van Oranje Wit JO19-2 weer tegen, die vorig jaar nog in de finale stonden. Hoewel Oranje Wit goed tegenstand bood, gaf het klasse verschil uiteindelijk toch de doorslag en plaatste IFC JO19-1 zich met een 3-1 overwinning voor de finale. In de andere halve finale moest Oranje Wit JO19-1 het opnemen tegen het team van GSC/ODS. Hierbij bleek Oranje Wit JO19-1 veel sterker en plaatste zich met een 8-1 overwinning eenvoudig voor de finale.

IFC en Oranje Wit JO19-1 ontmoeten elkaar in de finale op woensdag 30 mei om 19.30 uur op het terrein van
sc Emma, Halmaheiraplein 8, 3312 GH  Dordrecht. We nodigen u graag uit om bij  deze wedstrijd aanwezig te zijn om de mannen van IFC aan te moedigen in een poging om de Dordt Centraal bokaal voor het 2e achtereenvolgende jaar in ontvangst te mogen nemen.

Note: Zaterdag 2 juni speelt IFC JO19-1 ook nog nacompetitie voor eventuele promotie naar de 3e divisie. Daarbij treffen ze de mannen van TOGB JO19-1. Nadere gegevens m.b.t. locatie en aanvangstijd volgen nog.

De teammanager