Kan IFC bekerrevanche nemen op Oosterhout ?

IFC heeft zijn twee eerste bekerpoule wedstrijden prima gewonnen. Na De Alblas werd ook DHV verslagen. Op zaterdag 18 september staat de laatste poule uitwedstrijd op het programma, waarbij IFC genoeg heeft aan een gelijkspel om verder te bekeren. De tegenstander is Oosterhout zaterdag.
In het niet zo verre verleden is het toenmalige vlaggenschip van IFC de zondag 1 tot twee keer aan toe juist uitgeschakeld in de beker bij en door het in de 3e klasse uitkomende Oosterhout Zondag 1. Dit was in de seizoenen 15-16 (na penalty´s) en 19-20 (2-1).
De vraag is dan ook of het nu weer favoriete IFC revanche kan nemen op de vv Oosterhout door nu wel verder te bekeren.

De Tegenstander vv Oosterhout:
vv Oosterhout afkomstig uit de gelijknamige Noord-Brabantse plaats ontstond in 2001 als gevolg van een fusie tussen de voetbalclubs BVC ’54 (zelf ook een fusieclub tussen Beatrix en SVV) en WVO (Wapen van Oosterhout) opgericht op 25 juni 1927.
De vereniging heeft thans onder meer zowel op zaterdag als op zondag drie c.q. vier seniorenteams en een o23 team die in KNVB verband uitkomen.
Onze tegenstander, het eerste zaterdagteam, komt behoudens eenmalig in de 3e klasse in het seizoen 13-14, met ingang van het seizoen 2002-2003 uit in de vierde klasse.

Dit seizoen:
De ploeg van trainer Ahmet Turkucu (bezig aan zijn 2e seizoen) won zijn eerste bekerwedstrijd bij DHV met 0-3. Afgelopen weekend verloor de ploeg de thuiswedstrijd tegen De Alblas met 1-3. Stefan Kok was de doelpuntenmaker.
In de competitie gaat Oosterhout uitkomen in de zaterdag vierde klasse D van Zuid 1.

Historie:
In het voortijdig afgebroken seizoen 19-20 troffen de beide zaterdag teams van Oosterhout en IFC elkaar in de competitie. Door doelpunten van Moustakiem Atlagh en Youri Verbaas won IFC de thuiswedstrijd met 2-1.

Waar te zien:
De wedstrijd om te zien of IFC deze keer Oosterhout wel weet uit te schakelen start zaterdag 18 september om 15.00 uur op Sportpark Contreie aan de Weststadweg 1 te 4906 MK Oosterhout.