Kapsalon Pons plaatst reclamebord op hoofdveld IFC

Kapsalon Pons heeft eigenlijk geen reclame nodig, want deze dames-, heren- en kinderkapsalon is een begrip in Ambacht bij jong en oud.

Door middel van het reclamebord ondersteunt de kapsalon de sport in Hendrik Ido Ambacht en veel van haar klanten zijn daarnaast ook lid bij de club.

Sinds 1953 bestaat kapsalon Pons. De kapsalon is aan de Dorpsstraat 152A gevestigd, in het oudste gemeentehuis van Hendrik Ido Ambacht. In 1989 hebben Jan en Flora Pons de kapsalon overgenomen van dhr. Jan Pons sr. Sindsdien is de kapsalon groter geworden en is het team flink gegroeid. In 2018 is de salon overgenomen door Angelique Leenheer en bestaat het team uit veertien medewerksters. De kapsters doen elke dag hun best om ieders wensen zo goed mogelijk te vervullen. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en technieken, worden er elk jaar vele cursussen en trainingen gevolgd.

Voor een kopje koffie, gezellig praatje, goede knipbehandeling, kleuradvies of een passend product advies, staan Angelique en haar medewerksters vijf dagen in de week voor u klaar. Wist u dat u zonder afspraak bij deze kapsalon binnen kunt lopen? Daarnaast kunt u voor een afspraak bellen of een afsprakenformulier op de website invullen www.kapsalonpons.nl tel.  078 – 681 3131

Bedankt Kapsalon Pons voor de support!!!