Keepers- en voetbalclinic in de herfstvakantie

In de herfstvakantie zal voetbalschool Football Skills Nederland op het complex van Oranje Wit 2 heerlijke voetbaldagen organiseren. De voetbalschool kenmerkt zich door gediplomeerde-, en ervaren trainers met een pedagogische achtergrond.

  • Op dinsdag 17 oktober zal keepersschool Goalkeeper Skills (GES) een geweldige keepersdag gaan verzorgen. Een dag met serieuze trainingen, keeperspassie en voetbalfun onder leiding van de professionele keeperstrainers van GES.
  • Op woensdag 18 oktober zal Football Skills Nederland weer een Ultieme Skills Dag organiseren. Een voetbaldag waarin serieuze (techniek)training wordt afgewisseld met samenspel en funactiviteiten.

Op beide dagen worden de deelnemers volledig begeleid door de trainers en begeleiders. De kosten voor een trainingsdag, inclusief lunch, drinken en een certificaat zijn € 30,00. De training is van 10:00 tot 16:00 uur, de trainers zullen van 9:00 tot 17:00 uur aanwezig zijn.

Keepers kunnen zich aanmelden via goalkeepersskills@gmail.com en voetballers via thomas@footballskills.nl of info@footballskills.nl