Kerstverloting met Rad van Avontuur

Rad van Avontuur groot succes!
Na weken van voorbereiding, vele berichten op social media, stonden er gisteren tafels vol met prachtige prijzen klaar en hadden we een kantine die uit zijn voegen barstte van publiek en enthousiasme.
De loten waren niet aan te slepen en waren in een mum van tijd verkocht. Uiteenlopende IFC’ers mochten balletjes trekken voor de verloting en Thijs draaide de rondjes voor het Rad. Het was een topmiddag! Nadat we gestart waren om 15.30 uur eindigde de happening rond 20.00 uur en heel veel mensen gingen naar huis met een cadeau. Daarna kon de laatste “die hards” nog gezellig nablijven.
We willen nogmaals iedereen bedanken die heeft meegeholpen met de organisatie, de sponsors van de prijzen, maar zeker ook alle mensen die aanwezig waren in de kantine en die enthousiast al die lootjes maar bleven kopen tot de laatste ronde.
De mooie opbrengst van deze middag wordt besteed aan nieuw kantinemeubilair nadat de verbouwing van het voormalige wedstrijdsecretariaat tot extra zithoek heeft plaatsgevonden.
Bedankt allen en volgend jaar pakken we weer uit!
Mede namens het bestuur, Els en Jacobine (organisatie Rad)

Tip: klik op Album, klik 2x op Meer en klik dan op en foto om ze allemaal groot te zien. Je kunt ook altijd onder Nieuws – Foto’s Google kiezen!