Klaverjasavond krijgt vervolg op vrijdag 25 maart

Na de zeer succesvolle en gezellige eerste Klaverjas avond met toch nog 5 tafels na een aantal afmeldingen ivm ziekte/klachten en vele positieve reacties wil ik hier een vervolg aan geven.
Het was even wennen aan het verplichte vragen, maar het hield de snelheid er goed in. Geen gesop en gelijke (on)mogelijkheden voor een ieder.
Het uiteindelijke verschil tussen nummer 1 en 2 bedroeg slechts 3 punten. Het verschil met de laatste was iets groter…..

Uitslag 11-3-22 :
Poedelprijs – Gerard van der Mei
Eerste Prijs – Etienne Barends

Ik heb zo links en rechts begrepen dat er diverse mensen het jammer vonden dat ze er niet bij konden zijn, dus schroom niet en meldt je aan. Van beginner tot kenner.
We doen het tenslotte allemaal voor de gezelligheid en niet voor de prijzen en of winst voor de vereniging.

Het concept blijft hetzelfde, € 5,00 inschrijfgeld, 1 introducee per lid, een gratis bakje koffie en tussendoor simpele koude en warme hapjes, een poedel prijs en een bescheiden prijs voor de eerste plaats.

Graag van te voren even per mail aanmelden, zodat ik weet waarmee ik moet rekenen qua inkoop en aantal tafels. Om het nog enigszins overzichtelijk te houden denk ik aan een absoluut maximum van 10 tafels.
Plaatsing op basis van volgorde van aanmelding, dus wacht niet te lang.

Wanneer? : Vrijdagavond 25-3-2022
Hoe laat? : Inloop vanaf 19.30 uur en aanvang 20.00 uur
Waar? : Hoofdkantine VV IFC
Aanmelden : gerard.stolk@stalatube.com

Gr.
Gerard Stolk