IFC heeft een nieuw kledingplan voor de jeugd

Kledingplan seizoen 2022-2023

In de statuten is opgenomen dat ieder lid zijn eigen tenue moet aanschaffen. Dankzij sponsoren lukt het ons al jaren om aan iedereen een tenue beschikbaar te stellen. En sinds twee jaar hebben we onze jonge leden zelfs van twee tenues kunnen voorzien met de afspraak om ze te dragen tijdens het trainen en de wedstrijden.

Het bestuur heeft besloten om vanaf het nieuwe seizoen aan alle jeugdleden, jongens en meisjes (dus tot en met Onder 20), twee tenues beschikbaar te stellen met sokken en een trainingspak. We hebben ervoor gekozen om een rood tenue en een zwart tenue beschikbaar te stellen. Zo heeft ook iedereen een uit-tenue. Keepers krijgen vanzelfsprekend een keeperstenue.

De kwaliteit van de shirts is uitzonderlijk. En we zijn dan ook bijzonder blij met deze unieke aanbieding.

De waarde van de twee tenues en de trainingspakken is meer dan € 200 en dankzij vijf sponsoren zullen de jeugdleden slechts € 35 per seizoen moeten bijdragen.

We gaan uit van een periode van drie jaar dat we dit op deze wijze kunnen doen, met de intentie om ook de senioren over twee jaar van tenues en trainingspakken te voorzien.

Voor de goede orde, dit zijn de tenues die verplicht zijn om gedragen te worden tijdens de wedstrijden.

Wij danken de vijf sponsoren voor hun medewerking. Zonder Van der Panne, Biezepol, PKF Wallast, Stalatube en Voorwinden was dit niet mogelijk geweest.

In overleg met Voorwinden is besloten dat alle spelers en keepers vanaf 1 augustus 2022 de kleding kunnen komen passen bij Voorwinden in winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht.

Bestuur IFC