Laatste bekerpoulewedstrijd thuis tegen GRC´14

IFC heeft zijn twee eerste bekerpoule wedstrijden prima gewonnen en is daarmee al verzekerd van de volgende ko-ronde in het toernooi. Op zaterdag 16 september staat de laatste poule uitwedstrijd op het programma. De tegenstander is GRC´14. Trainer Ron Timmers zal deze wedstrijd dan ook ongetwijfeld beschouwen als een laatste test voor de competitiestart.

De Tegenstander GRC´14:
de vv GRC´14 (Giessen Rijswijkse Boys Combinatie) is opgericht per 1 juli 2014 toen beide verenigingen uit de plaatsen Giessen en Rijswijk in Noord-Brabant samengingen. In de seizoenen 16-17 tot en met 21-22 kwam het eerste elftal uit in de eerste klasse. In het afgelopen seizoen werden ze derde in de eindstand van de 2e klasse H met 48 punten uit 26 wedstrijden. Dit achter de kampioen Papendrecht en de nummer twee GJS. In de eerste nacompetitiewedstrijd werd met 3-1 verloren bij Nivo Sparta.
Dit seizoen:
De ploeg van trainer Mark Kroese (bezig aan zijn 2e seizoen) speelde in de voorbereiding op het Altena toernooi met o.a. een gelijkspel tegen Almkerk en later een overwinning op Altena. In zijn eerste bekerwedstrijd werd thuis met 0-3 verloren van Sliedrecht. Afgelopen weekend werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen Sleeuwijk door een doelpunt van Michael van den Oever en een eigen doelpunt van Sleeuwijk.
Of GRC´14 met hun beste schutters van vorig seizoen Johnny Schouten en Joey Loendersloot en onder meer Quinten Pruyssen in de gelederen verder bekeren hebben ze niet in eigen hand. Zelfs bij een overwinning tegen IFC zijn ze afhankelijk van de uitslag van de andere poulewedstrijd.

Waar te zien:
De wedstrijd om te zien of IFC ongeslagen poulewinnaar wordt of dat juist GRC´14 een overwinning boekt, start zaterdag 16 september om 15.00 uur op Sportpark Schildman.

Cees van Heeren