Laatste competitiewedstrijd Rijsoord tegen IFC.

In de 2e klasse F moeten nog enkele beslissingen vallen, zoals wie er 4e zal worden en welke drie ploegen nacompetitie moeten gaan spelen om degradatie te voorkomen.
IFC maakt zich op om nacompetitie te gaan spelen voor promotie naar de eerste klasse.
Thuisploeg Rijsoord staat nu op de achtste plaats, die goed is voor klassenbehoud.
Maar om daarvan zeker te zijn, zullen ze moeten winnen van IFC. Anders zijn ze afhankelijk van de resultaten van Cvv Zwervers, Spirit en Pelikaan.
VV Rijsoord Logo PNG Vector (CDR) Free DownloadRijsoord dit seizoen:
Zoals gezegd ze staan op de 8ste plaats na 23 wedstrijden met 26 punten en een negatief doelsaldo van -15.
In de thuiswedstrijden behaalden ze 15 punten door onder andere overwinningen tegen De Zwerver, De Alblas, Pelikaan en Streefkerk.
Teamtopscorer is luivienno Statia met 11 treffers.
De heenwedstrijd:
Half december eindigde de wedstrijd in Hendrik-Ido-Ambacht in een 2-1 winst voor IFC. Vlak voor rust werd het 1-0 door een kopdoelpunt van Mohamed Mo El Bannasri. Direct na de rust maakte Floris Plomp gelijk. Een kwartier voor het einde scoorde Bobby Vos de winnende treffer.
De wedstrijd:
De wedstrijd Rijsoord tegen IFC start zaterdag 25 mei om 14.30 uur onderleiding van scheidsrechter Laros.
Tekst: Cees van Heeren