Laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding voor IFC tegen Moerse Boys

Op zondag 6 september staat de start van de hoofdklasse competitie voor IFC zondag 1 op het programma.
Als laatste voorbereidingswedstrijd wordt er op de laatste zondag van de maand augustus thuis gespeeld tegen competitie tegenstander Moerse Boys uit Zundert.

Tegenstander Moerse Boys
Na vijf seizoenen in de eerste klasse volgde voor het eerste elftal van de op 13 augustus 1943 opgerichte vereniging, aan het einde van het seizoen 18-19 via de nacompetitie promotie naar de hoofdklasse.
Op het moment van afbreken van de vorige competitie stond de ploeg op de 14e plaats met 18 punten in de hoofdklasse B.
Op 8 december 2019 verloor IFC wel zijn thuiswedstrijd van de Brabanders met 2-3. De doelpunten van Nico Ramos en Elson do Rosario Almeida werden overtroffen door Daan van den Broek en de twee keer scorende Pim Goossens.

De Moerse Boys, de club met pit in de kleuren oranje en wit speelde in de voorbereiding in ieder geval vier oefenwedstrijden.
Van Dongen (1-3) en ´t Zandt (4-5) werd verloren. Tegen dorpsgenoot Zundert werd hierna een 6-3 overwinning geboekt en afgelopen zondag een 3-5 overwinning bij en tegen Sarto. In deze twee laatste wedstrijden scoorden Pim Goossens 4x en Daan van den Broek 3x.

Wij heten de staf, spelers en supporters van Moerse Boys van harte welkom op ons sportpark en verwachten zondag 30 augustus vanaf 12.00 uur een leuke en sportieve oefenwedstrijd te zien onder leiding van scheidsrechter Klaare.

Cees van Heeren