Laatste uitwedstrijd van het seizoen bij Noordeloos

Voor het nog steeds ongeslagen IFC loopt de competitie in de 4e klasse op zijn einde. In de 23e en voorlaatste wedstrijd, staat de laatste uitwedstrijd op het programma bij SV Noordeloos.
De SV Noordeloos uit het gelijknamige dorp, gemeente Molenlanden is op 6 juli 1945 opgericht.
Naast de plaatselijke voetbalclub staat het dorp ook bekend om zijn jaarlijkse te houden Nederlands kampioenschap knikkeren. Ook is er met De Gieser Wildeman een Michelin sterrestaurant gevestigd.

SV Noordeloos dit seizoen:
Raymond Sponserlee is als trainer aan zijn tweede en laatste seizoen bezig. In de competitie staat Noordeloos met 15 punten uit 22 gespeelde wedstrijden op de 13e en laatste plaats. Ook het doelsaldo is niet verrassend behoorlijk negatief met 31 doelpunten voor en 64 tegen. Van alle ploegen in de 4e klasse E heeft Noordeloos overigens het minste aantal doelpunten gescoord.
Veruit de meeste punten heeft de ploeg wel in zijn thuiswedstrijden behaald. 12 van de 15 punten door overwinningen op GSC/ODS, Herovina, Leerdam Sport en gelijke spelen tegen ASH, Lekvogels en ZBC´97. Patrick Slijkoort is hun teamtopscorer met tien doelpunten.

Historie:
In het seizoen 2014/2015 troffen beide teams elkaar. Hierbij won Noordeloos thuis met 2-1.
Meer recent bij de herstart van de competitie op 19 februari jl. won IFC thuis met 5-0 door doelpunten van Jip Kegge 3x, Achraf el Hajouti en Ufuk Akkanoglu.

Waar te zien:
IFC heeft als doel de competitie ongeslagen af te ronden. Het thuisteam zal in zijn laatste thuiswedstrijd van het seizoen ook wat willen laten zien voor zijn publiek. De competitiewedstijd tussen Noordeloos en IFC op Sportpark De Noordeloos aan de Nieuwendijk 10A te 4225 PD Noordeloos op zaterdag 28 mei begint om 14:30 uur.

Cees van Heeren