Leuk, sportief, passie: de onderlinge wedstrijden van vandaag

Vandaag hebben we weer onderlinge wedstrijden voor de jeugd georganiseerd. Ik kon ze niet allemaal zien, maar van enkele wedstrijden heb ik wat foto’s genomen. En zoals de vorige weken al een paar keer gezegd, wat waren het weer leuke wedstrijden. De allerjongsten waren bijzonder gedreven en zelfs in de drinkpauze waren spelers nog bezig om tegen een bal te trappen. Ik heb er uiteraard geen kijk op, maar ik zie wel dat de spelers in deze jonge leeftijdscategorie elke week beter worden.

En net als de vorige keren zag ik meiden tegen jongens, waarbij ik ook deze keer weer zag dat er met plezier gevoetbald werd. De dames laten zeker niet met zich sollen en ik zag er toch wat met beschadigde benen, omdat ze de sliding op het kunstgras niet schuwden. Een lust voor het oog voor elke voetballiefhebber!

En dan de wedstrijd IFC JO17-1 tegen IFC JO17-2. Nieuw is de nieuwe coach van de trainer en de spelers van JO17-2 en een oude bekende van IFC: Mitchell den Ridder is weer terug bij IFC. En zijn invloed op het team was vandaag al te zien. Er stond een team en er leek met meer vreugde gevoetbald te worden. Mitchell wat zijn we blij dat je er weer bent!