Alle leeftijden welkom bij IFC meiden en vrouwenafdeling

De IFC Girls Academy kan, met nog enkele wedstrijden te gaan, terugkijken op een prachtig seizoen. De meeste teams eindigen hoog, met als kers op de taart het mogelijke kampioenschap van enkele teams. Uiteraard willen we deze lijn volgend seizoen voortzetten. Bij IFC kan iedere dame of meisje op haar eigen niveau voetballen, van beginner tot toptalent. Het IFC-streven is binnen dit niveau het hoogst haalbare te halen. Achter de schermen is de technische commissie van de IFC Girls Academy, al druk bezig met het komend seizoen. Uiteraard willen we iedereen in elke leeftijdsklasse weer op recreatief en/of prestatief niveau laten voetballen. Vooropgesteld dat het voetbalplezier altijd voorop staat.

Er spelen dus al aardig wat meiden en vrouwen, ongeveer 150, bij IFC, maar we kunnen nog wat dames/meiden in alle leeftijden zeer goed gebruiken. We hebben plek voor iedere leeftijd en op elk niveau. Met name in de leeftijd van 13 tot 17 jaar zoeken we echt nog meiden. Kennismaken, vragen stellen en/of meetrainen kan altijd ,stuur een mail naar Ben Bakker, shandunc@caiway.nl of bel, app of sms naar 06-28213796. Vanaf heden kan er vrijblijvend, in overleg met Ben Bakker, tot het einde van het seizoen worden meegetraind.

Als je wilt beginnen met voetballen of je zoekt een andere vereniging en uitdaging, kies dan voor leukste, gezelligste en grootste meidenafdeling in de regio, waar je kan voetballen op je eigen niveau en waar je de beste doorgroeimogelijkheden hebt. Zo aan het eind van het seizoen is ook het juiste moment om van sport en/of vereniging over te stappen. Het eerste elftal van de IFC Girls Academy speelt momenteel in de derde klasse. Zij draaien bovenin mee en hebben nog uitzicht op promotie.
Kies voor de IFC Girls Academy !