“man of the match” en “sponsor van de week”

Nieuw bij thuiswedstrijden Zondag 1 en Zaterdag 1: “man of the match” en “sponsor van de week

Vanaf zondag 29 september hebben we gelukkig weer de beschikking over een goede muziekinstallatie voor buiten, waardoor we ook de entourage rond de wedstrijden van Zondag 1 en Zaterdag 1 meer glans kunnen geven. In een wat later stadium wordt dit vanzelfsprekend doorgetrokken naar Vrouwen 1.
Een aantal nieuwe items wordt vanaf vandaag (29 september)  geïntroduceerd.

Sponsor van de week
Bij iedere thuiswedstrijd van Zondag en Zaterdag 1 is er een sponsor van de week. Voor slechts 75 euro kunnen bedrijven de wedstrijdbal doneren, waarbij voor dit eenmalige bedrag er dus 2x aandacht is voor de sponsor, 1x op zaterdag en 1x op zondag! Bent u geïnteresseerd? Neem even contact op via sponsors@ifc-ambacht.nl

Stalatube BV Zevenbergen
De wedstrijdbal van 29 september wordt gedoneerd door Stalatube Zevenbergen. Dit bedrijf, met als hoofdvestiging Finland, is wereldwijd gespecialiseerd in alle roestvrij stalen industriële oplossingen. Verkoop directeur Gerard Stolk staat voor uw vragen klaar. Stalatube is al jaren een zeer betrouwbare subsponsor van de club, niet in de laatste plaats natuurlijk door het aangeboren rood-zwarte hart van Gerard! IFC bedankt Stalatube voor alle ondersteuning!

Man of the match
Een aangestelde commissie van voetbaldeskundigen zal zich telkens buigen over de vraag: wie was vandaag de beste of meest waardevolle speler?
Een belangrijke beslissing, want de uitverkoren speler krijgt naast de roem van het moment, ook een mooie kapperscadeaubon van onze sponsor Kapsalon van Pelt. Leendert van Pelt, uit de roemrijke Dordtse kappersfamilie, ontvangt u graag als klant in de salon Knip & Colour in winkelcentrum Hoogambacht, Sophiapromenade 76. IFC bedankt Leendert voor de leuke geste!

Namens de sponsorcommissie,
Cees Bijl