Meiden en Vrouwen kunnen (weer) voetballen bij IFC

Na een heel aparte periode rondom de COVID19-periode komt het eind van de tunnel (lees: niet voetballen) echt in zicht. Voor de jongere speelsters was het al langere tijd mogelijk lekker te trainen, maar dat is nu ook mogelijk voor speelsters tot 27 jaar en dat betekent voor de 150 meiden en vrouwen van de IFC Girls Academy dat vrijwel iedereen weer lekker kan trainen. De jeugd tot 18 jaar speelt ondertussen ook weer lekker onderlinge wedstrijden. De vrouwen trainen weer lekker en dat is belangrijk voor de sfeer binnen de teams: toch wel één van de belangrijkste kenmerken binnen de IFC Girls Academy. Er is nu een lekkere periode om alles weer te richten op het komende seizoen. Wellicht mag er over enkele weken of maanden al wel vriendschappelijk gespeeld worden tegen andere clubs.

Iedereen die na deze Corona-tijd de ambitie heeft om bij de vrouwen in de 2e of 3e klasse te voetballen is van harte welkom  om (kosteloos) een aantal trainingen bij Vrouwen 1 en Vrouwen 2 mee te doen. Het vlaggenschip van de IFC Girls Academy speelt momenteel in de 2e klasse, maar aanvulling van de selectie is wenselijk om in eerste instantie een stabiele tweedeklasser te blijven en op den duur door te stoten richting 1e klasse. Ook keepsters, wellicht afkomstig van andere sporten zoals handbal, worden met nadruk uitgenodigd. Er wordt namelijk een ervaren keepster gezocht voor de Vrouwenselectie van IFC.

Maar ook meiden die de uitdaging aan willen gaan om op het hoge niveau (1e klasse of hoofdklasse) bij de MO17 of MO19 te willen spelen zijn van harte welkom. Ook zij kunnen natuurlijk kosteloos een aantal trainingen meedoen.

Wie minder prestatief is ingesteld, maar toch heel veel waarde hecht aan een teamsport, waarbij gezelligheid met hoofdletters geschreven wordt, kan in de leeftijdsgroepen MO11-1, MO11-2, MO13-1, MO15-1, MO17-1 en Vrouwen 3 aansluiten. Ook hier kunnen gegadigden tot het einde van het seizoen gratis en vrijblijvend meetrainen. Dit kunnen natuurlijk beginnende voetbalsters zijn, maar ook meiden die de overstap overwegen van een andere sport of een andere club. Daag je vriendinnen uit en meldt jezelf aan. Met elkaar is de stap wellicht minder groot.

 

Aanmelding en meer contact kan verkregen worden bij Ben Bakker: shandunc@caiway.nl