20151121Najaarskampioen

Najaarskampioen IFC E4

20151121NajaarskampioenZaterdag 21 november heeft IFC E4 met een ruime 11-1 overwinning tegen Pelikaan E4 zich zelf gekroond tot najaar kampioen 2015. Voor de wedstrijd was er wat spanning bij de mannen maar vanaf de aftrap was duidelijk dat dit gezonde spanning was geweest, de tegenstander werd direct onder druk gezet en is daar de hele wedstrijd niet onderuit gekomen.

Vanaf de start van het seizoen was duidelijk dat dit team met kop en schouders boven de concurrentie uitstak. De cijfers , 9 gespeelde wedstrijden waarvan 8 overwinningen en 1 gelijkspel spreken voor zich.
De meeste overwinningen gingen gepaard met uitstekend verzorgd combinatievoetbal. Bij vlagen was het echt genieten voor de toeschouwers en de ontvangen complimenten van de trainers van de tegenstanders waren sportief en veelzeggend.

Na de wedstrijd was er vuurwerk op het veld , alle spelers kregen een fles champagne en de kampioensschaal werd uitgereikt aan de aanvoerder. In de kantine werden de jongens ontvangen door de enthousiaste families die een erehaag hadden gevormd, iedereen kreeg een beker uitgereikt en er was een toespraak van de trainer.

Alle succesfactoren zijn aanwezig in het team, een goede keeper met grote sterke verdedigers , slimme middenvelders met snelheid en acties en makkelijk scorende aanvallers.
Ook in de beker heeft E4 met drie ruime overwinningen de volgende ronde bereikt. Wie weet wat er allemaal nog meer in het vat zit in dit seizoen !!

We feliciteren Milan, Reno, Lorenzo, Luka, Justin, Levi, Bjorn, Sem en Mika met dit mooie kampioenschap.

20151121Najaarskampioen