Nationale Voetbalactie: u wordt gebeld.

vtiendenloterijVan 1 september 2016 tot en met 31 oktober 2016 organiseert de VriendenLoterij voor het eerst de Nationale Voetbalactie. Tijdens deze actie strijden voetbalclubs tegen elkaar vanuit hun eigen clubhuis. Doel van de Voetbalactie is de structurele inkomsten voor uw eigen club vanuit de VriendenLoterij te vergroten. In totaal wordt er € 10.000,- verdeeld onder de vijf best scorende voetbalclubs.

IFC-Vrijwilligers bellen u voor een nieuwe buiten-geluidsinstallatie.

IFC organiseert samen met de VriendenLoterij een speciale belactie met als doel geld ophalen voor de nieuwe geluidsinstallatie, zodat er kan worden omgeroepen en muziek kan worden gedraaid.

U kunt door een van onze vrijwilligers gebeld worden met het aanbod om vriend te worden van IFC door mee te spelen in de VriendenLoterij. De helft van de inleg gaat namelijk direct naar onze clubklas!

Eenvoudig en snel verdiend voor IFC

Van ieder verkocht lot gaat de helft van de inleg direct naar ons, iedere maand opnieuw. Gemiddeld worden er met een belactie vijftig loten verkocht, wat op jaarbasis € 4.612,50 oplevert voor IFC. Dit geld kunnen we goed gebruiken en daarom vragen we u vriend te worden van IFC. Een lot kost € 13,25 (incl. Jackpotbonus à € 0,50) per trekking. En er zijn 14 trekkingen per jaar waarvan twee zonder Jackpotbonus.

Wat kunt u verwachten?

Dinsdag 25 oktober  tussen 19.00 en 22.00 uur wordt u gebeld door een lid van ons belteam dat u zal vragen of u voor IFC mee wilt spelen met de VriendenLoterij. We proberen het gesprek zo kort mogelijk te houden, zodat we zoveel mogelijk leden kunnen bellen die avond.

Wat kunt u winnen?

Door uw deelname steunt u niet alleen IFC. Ook u wordt er beter van. Bij de VriendenLoterij maakt u elke maand kans op tienduizenden prijzen, zoals reischeques, auto’s en geldprijzen oplopend tot € 100.000,-.

Waar besteed de VriendenLoterij het geld aan?

De loterij geeft 50% van de opbrengst aan goede doelen (Spieren voor Spieren, KWF Kankerbestrijding) clubs en verenigingen die zich richten op gezondheid en welzijn van mensen.