Nieuw reclamedoek TéGéTèl and coming soon: Inside Office en Mondzorg Ambacht

Sinds 2 weken hangt het bedrijf TéGéTèl als eerste achter het IFC-doel met een zeer opvallend doek. De lange kant met doeken is inmiddels vol.

Voorstellen van TéGéTèl is eigenlijk overbodig, zowel onze businessclubleden als alle regelmatige bezoekers bij IFC kennen eigenaar Stefan Zijlstra.

Hij heeft tegenwoordig bij IFC het geluid, de ICT, het observatiesysteem en de telefonie bij IFC prima voor elkaar en is zelfs bereid om achter de bar plaats te nemen en de nodige biertjes te tappen voor het dorstige publiek.

De roots van TéGéTèl | HBA liggen in Gorinchem en Hendrik-Ido-Ambacht. Aan het einde van de jaren 80 / begin jaren 90 werden de eerste stappen op de zakelijk markt gezet. Dit gebeurde rond de liberalisering van de telecommarkt toen enkele concurrenten van KPN zich voor het eerst op de Nederlandse markt mochten begeven.

In die beginperiode groeide TéGéTèl | HBA al snel uit tot een objectieve en onafhankelijke telecomspecialist. Een toonaangevende partner voor de zakelijke markt. Sterk vertegenwoordigd binnen het mkb, bij (zorg)instellingen, overheidsorganisaties en vele andere zakelijke gebruikers.

Door de opkomst van o.a. VoIP-telefonie en de vele Cloud-oplossingen raakten Telecom en ICT onlosmakelijk met elkaar verbonden. Het was dan ook een logisch gevolg dat TéGéTèl | HBA zich naast Telecom ook op ICT-gebied ontwikkelde. Eerst gebeurde dit door gebruik te maken van externe partners maar al snel trad er een eigen team met ervaren ICT-specialisten in dienst. Zo ontstond één loket voor alle ICT- en Telecomdiensten!

De diensten zijn: ICT-oplossingen, AVG Privacy- en ICT gebruiksbeleid, Cloud-oplossingen, telefonie-oplossingen, KPN EEN, Verbindingen (internet, Wi-Fi), IP observatiesystemen, Track & Trace

Voor meer informatie bezoek de website

Inside Office (projectinrichting, kantoorartikelenwebshop, printoplossingen en presentatiesystemen) uit Alblasserdam is reeds lid van onze Businessclub en neemt binnenkort ook nog met een doek plaats achter het doel. Super!

Mondzorg Hendrik Ido Ambacht, gevestigd aan de Spiegel in Hendrik Ido Ambacht draagt graag haar steentje bij aan een goed gebit voor de jeugd en de volwassenen van IFC en heel Ambacht. Met een mooi reclamedoek bij onze club geven zij hieraan graag wat extra publiciteit en steunen hiermee IFC. Heeft u een sympathieke tandarts en of mondhygiëniste nodig die de tijd voor u heeft, dan kunt u zich hier inschrijven.

Wilt u met uw bedrijf ook profiteren van deze fantastische mogelijkheid tot exposure? Dan kunt u contact opnemen via e-mail met sponsors van IFC