Webshop nieuwe kledingleverancier IFC: Voorwinden Zwijndrecht


“VOOR DE AFTRAP EERST EVEN NAAR WALBURG”

In januari was ook de aftrap van een intensieve samenwerking tussen Voorwinden en IFC. Voor onze voetbalvereniging is Voorwinden een aantrekkelijke partner en biedt de overeenkomst niet alleen voordelen voor de club, maar ook voor onze leden.

Onze webshop
Onze webshop vind je onder het menu NIEUWS. Onderin dit artikel is ook een link naar de webshop gemaakt!

Over Voorwinden
Voorwinden is een van de grootste modewinkels van Nederland. Bekend in de hele Hoeksche Waard en ver daarbuiten. Met een sportafdeling die in de winter wordt omgebouwd naar een skispecialist. Maar daarnaast hebben we ook een mooie sportwinkel in winkelcentrum Walburg te Zwijndrecht.

Afgelopen jaren steeds heeft Voorwinden zich steeds meer gericht op de functionele sporten en daarnaast ook de regionale sportclubs. Dit resulteerde in vele samenwerkingsverbanden met voetbalclubs, maar ook met andere clubs uit andere takken van sport zoals bijvoorbeeld tennis, atletiek, hockey, korfbal en skiclubs.

Op gebied van functioneel advies gaan we steeds verder, of dit nu voor hardlopen, ski, hockey en of voetbal is. Ook heeft Voorwinden tegenwoordig de kleding van bekende voetbalclubs zoals Barcelona, Real Madrid, Chelsea en Liverpool. En daar hangt het tenue van IFC mooi tussen!

Waarom een samenwerking met IFC
De samenwerking past precies in de vernieuwde werkwijze van Voorwinden. Met deze werkwijze wil de winkel  verbonden zijn met de plaatselijke clubs en binding creëren met de regionale sporter. hartstikke leuk om de kleding van je eigen voetbalclub in de winkel te zien hangen naast de nieuwste voetbalschoenen! Door de samenwerking zijn wij verbonden met IFC en krijgen de leden korting. Op die manier wil Voorwinden meer uitstraling krijgen als regionale voetbal- en sportspecialist.

IFC clubkleding bij Voorwinden Zwijndrecht
De speciale rood-zwarte Hummel tenues, trainingspakken en sokken van IFC zijn alleen in de sportwinkel in Zwijndrecht. Daarnaast ook extra korting op voetbalschoenen en andere voetbal gerelateerde artikelen. Dit geldt voor de beide Voorwinden winkels. Voorwinden vindt het erg leuk zo de samenwerking te hebben met IFC en is ook gewoon trots het rood-zwart in de winkel te hebben.” Via de IFC webshop  die speciaal op de Voorwinden site is ingericht kun je clubartikelen kopen.

KORTING VOOR DE LEDEN:

Leden van IFC ontvangen als onderdeel van de samenwerking aantrekkelijke kortingen.

Alle leden krijgen 20% korting op Hummel TeamWear artikelen, zoals shirtjes, broekjes, clubkousen en trainingspakken.

Voor overige voetbalkleding en -accessoires geldt 10% korting

Daarnaast ook 20% korting op voetbalschoenen!!

Bezoek onze webshop