Nieuwe reclamedoeken bij start seizoen

Het zal de meeste bezoekers van IFC zijn opgevallen dat er sinds de zomer twee nieuwe reclamedoeken bij zijn gekomen, nl. een doek van de Jumbo en het doek van kapsalon Knip & Colour.

Beide doeken zijn erg opvallend en kleurrijk.

Iedereen in Hendrik Ido Ambacht en omgeving kent Jumbo van Daalhuizen uit winkelcentrum de Schoof natuurlijk, zeker ook na het lezen van het artikel in onze nieuwe presentatiegids. Op het doek staat voor de afwisseling niet het grote logo, maar twee mooie foto’s van de kampioenselftallen, gesponsord door de Jumbo.

Kapsalon Van Pelt, een van de eerst gevestigde winkels in winkelcentrum Hoog Ambacht en vanaf dat moment sponsor van IFC, heeft een tweede filiaal in dit Winkelcentrum. Deze salon heet Knip & Color heeft een speeltuin voor de deur, speciaal voor de kleintjes is er ook een speelhoek in de salon zodat er altijd wat te doen is. Knip & Colour is vanaf dit seizoen sponsor van The Man of The Match voor zowel za1 als zo1. The Man of The Match krijgt een cadeaubon om zich van een snelle coupe te laten voorzien.

Knip & Color biedt een scherp tarief voor iedereen en biedt alle services aan die u van een kapsalon kunt verwachten, knippen, kleuren, permanenten, watergolven, model föhnen, voor alle leeftijden. De salon heeft een speelse uitstraling en is bijzonder kindvriendelijk. Voor het maken van een afspraak kunt u gewoon binnenlopen, maar ook zonder afspraak bent u snel geholpen. U kunt uw afspraak ook online maken via knipencolor.nl of bellen  078 612 4346
U kunt gratis parkeren in de parkeergarage onder het winkelcentrum.

Binnenkort worden aan de lange zijde van het hoofdveld de laatste nieuwe 2 nieuwe doeken opgehangen. Deze kant is dan vol. Achter de goal verrijst een nieuwe stellage waarvoor er reeds 2 doeken zijn verkocht.

Wilt u met uw bedrijf ook exposure door middel van zo’n fraai reclamedoek, dan kunt u mailen naar sponsors@ifc-ambacht.nl