Nieuwe reclamedoeken hoofdveld

Maar liefst drie nieuwe doeken zijn er sinds het begin van dit jaar bijgekomen.

We stellen ze graag aan u voor:

Mondzorg Ambacht

Deze aan de Spiegel 15 gevestigde praktijk wordt sinds een paar jaar gerund door mondhygiëniste Elea Kooijman.

Zij heeft haar praktijk per 1 november 2019 uitgebreid met een tandarts en kan zodoende een totaalpakket aan mondzorg leveren. Dit biedt grote voordelen, zeker omdat beide specialismen in 1 pand zijn en de communicatie over de patiënt snel en efficiënt afgestemd kan worden.

Zeker voor nieuwe inwoners van Hendrik Ido Ambacht is het prettig dat zij in hun eigen dorp naar de tandarts en mondhygiëniste kunnen zodat zij hiervoor niet meer naar hun oude woonplaats terug hoeven te reizen.

De website van Mondzorgambacht biedt alle informatie over behandelingen, inschrijven enz.

Steigerbouw Van der Panne

Het doek van onze hoofdsponsor die dit jaar vanuit Rotterdam naar Ambacht verhuist en zich gaat vestigen in het nog in aanbouw zijnde pand aan het Noordeinde, heeft een centrale plaats gekregen naast het doel.

Van der Panne levert steigers voor de offshore, bouw, industrie en infra. Is vanaf het begin van het bouwproces betrokken bij de projecten zodat veiligheid gegarandeerd is. Dit betekent een solide basis voor beter werk.

Installatiebedrijf Seton

Voor particulieren en diverse aannemingsbedrijven verzorgt Seton het installatiewerk bestaande uit riolering, waterinstallaties, sanitair, centrale verwarming, ventilatie, zinkwerk en dakbedekking enzovoort. Daarnaast leveren en monteren zij complete cv-installaties, vloerverwarming, zonneboilers, sanitaire installaties, complete badkamers, gasinstallaties lood- en zinkwerken voor woningbouwverenigingen, verenigingen van eigenaren en particulieren. Ook het realiseren van woningaanpassingen t.b.v. mindervaliden behoort tot de werkzaamheden.

Seton is eveneens gevestigd aan het Noordeinde in Hendrik Ido Ambacht.

En binnenkort komen er weer 2 nieuwe doeken bij!

Heeft u met uw bedrijf interesse om met een reclamedoek op ons fraaie kunstgrashoofdveld als blikvanger te fungeren, dan kunt u contact opnemen via sponsors@ifc-ambacht.nl