Nieuwe reclamedoeken v.v. IFC

De nieuwe, grote reclamedoeken langs het hoofdveld zijn voor veel bedrijven aantrekkelijk, want eind vorig jaar kwamen er weer drie doeken bij.

Een groot doek van de Liefde & van Gemeren. Deze welbekende sponsor heeft al borden op de kop van onze tribune en is nu na plaatsing van het 10 meter doek aan beide kanten van ons complex uitstekend zichtbaar.

Company74 is een bedrijf van Jacco Plaisier. Het is een pop-up store op het gebied van trendy kinderkleding. Binnenkort dient onze voormalige jeugdkantine regelmatig als pop up store en zal er zeker voor de IFC jeugd leuke kleding verkrijgbaar zijn voor een aantrekkelijke prijs. Hou hiervoor de website en facebook IFC in de gaten.

SOL Villa Ambacht biedt een veilige, sfeervolle en gestructureerde omgeving, waarin spelen, leren en plezier hand in hand gaan. Het is een Dalton speel-ontwikkel-leerplein waar iedereen meetelt en waar ieder kind meedoet op zijn of haar eigen niveau.

Sol biedt dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar, de peuterspeelsgroep  van 0-4 jaar, buitenschoolse opvang voor 4-13 jaar en basisonderwijs.Er zijn drie locaties, de Watervlinder, Admiraal en Krommeweg. Met Sol Villa Ambacht heeft IFC inmiddels een jarenlange samenerking met als hoogtepunt de sportdag waarbij de kinderen gedurende een hele dag te gast zijn op het IFC complex en een voetbalclinic krijgen.

Wil u ook een reclamedoek plaatsen, de prijzen zijn absoluut aantrekkelijk, dan kunt u contact opnemen via sponsors@ifc-ambacht.nl  We geven u graag vrijblijvend informatie.

 

Els Bijl

sponsoracquisitie