Onderlinge wedstrijden als basis voor het nieuwe seizoen

Het begon vandaag met erg koud weer. Zo zag het er althans uit, maar door het zonnetje en weinig wind viel de kou best mee. Halverwege de ochtend, het zonnetje was achter wat wolken en er was sprake van wind, was de gevoelstemperatuur echter gewoon koud. Dat maakte voor de sfeer gelukkig niet uit, al gaat ons respect uit naar de scheidsrechters en trainers, want als je niet veel bewoog was het echt onaangenaam.

Bij de laatste wedstrijden was er weer een zonnetje en weinig wind, maar waren de meeste mensen al zo ver afgekoeld dat van lekkere warmte geen sprake was.

Er waren gelukkig op alle velden voetballers en voetbalsters te zien, die zichtbaar genoten van het spelletje. Met spannende gelijkopgaande wedstrijden, waarin fanatisme, passie en sportiviteit de boventoon voerden. En dan zie je dat als je volop aan het voetballen bent, je van de kou geen last hebt.

De wedstrijden worden vanaf nu ook gebruikt om te kijken welke spelers komend seizoen misschien een team kunnen vormen.

We zijn ook al druk in gesprek met trainers. Het huidig seizoen evalueren, voor zo ver dat zinvol is in deze coronatijd en het samen vooruitkijken naar het nieuwe seizoen, want, zo veel is duidelijk, dit seizoen worden er niet veel wedstrijden meer gespeeld en dus is de blik vooral op het seizoen 2021/2022 gericht. En door nu al te kijken naar de teamindeling kunnen we iedereen vroeger dan de afgelopen seizoenen, duidelijkheid verschaffen. En als dat goed werkt zal dat de norm zijn voor de komende jaren.