Ouder/kind toernooi en slapen bij IFC

Vrijdag was het dan eindelijk zover de wedstrijd van het jaar de ouders tegen de kinderen voor de leeftijdscategorie O7 tot O13 en slapen bij IFC in een legertent of in het jeugdhonk.

Wat een enthousiasme en wat een plezier straalde ervan af.
De ouders waren wel erg fanatiek want die wilde natuurlijk niet verliezen van hun kids. Tijdens de wedstrijden konden alle kinderen en ouders patatjes en een snack halen bij patatpret. Na de wedstrijden ging de buikschuifbaan open en gingen jong en oud een schuiver maken en dan was het tijd voor de prijsuitreiking alle kinderen kregen een mooie medaille.

Nadat er afscheid was genomen van de ouders kon het feest losbarsten. De bingo ballen begonnen te rollen onder leiding van Rogier, Jouri en Clarissa.
Tussendoor werd er een foute danswedstrijd gehouden met als jurylid de aanvoerder van het eerste Danny Slingerland die gezellig even was komen kijken. Na de bingo kon het feest helemaal losbarsten de foutste nummers kwamen voorbij en werd de polonaise ingezet.

Om 00:15 was het toch echt tijd om de slaapplaatsen in orde te maken en je plekje op te zoeken in de tent of in het jeugdhonk. In het jeugdhonk waar de kleinste leden sliepen was al gauw de rust wedergekeerd. Maar in de legertenten was het nog lang onrustig.

Om 7:00 ging de wekker daar was het animatieteam met de box met luidde muziek met goedemorgen, goedemorgen zonneschijn en iedereen kon zich klaarmaken voor de ochtendgymnastiek. Joyce en Mandy vertrokken op de fiets naar het louwersplein naar bakker Wolfert voor vers gebakken eierkoeken, muffins en krentenbollen.
Na de gymnastiek waren de tafels gedekt met een heerlijk ontbijt.

Maar wat een plezier, gezelligheid, enthousiasme straalde ervan af. Vanmorgen toen de kinderen opgehaald werden hoorde we regelmatig IFC voelt als een warmbad en als een grote familie daar wil je bij horen!

Graag willen wij de volgende sponsoren bedanken Nieuwenhuizen Daktechniek, Ambacht klimaatservice, Bakkerij Wolfert, Beauty In & Out en Jumbo van Daalhuizen zonder hun was deze dag niet mogelijk.

De volgende plannen voor de volgende activiteiten liggen alweer op tafel. Maar voor nu rust en wensen wij iedereen een hele fijne vakantie!

Tot volgend seizoen!