Pakt IFC de periodetitel bij Lekvogels?

Update5-3-2022
IFC won de wedstijd met 2-7
2 x el-hajouti; 2 x Slingerland; 1 x Ufuk; 1 x Kegge; 1 x Willemstijn

Origineel bericht:
Het in de competitie nog ongeslagen IFC, is de herstart van de competitie goed begonnen.
Dit met twee overwinningen, waaronder vorige week bij de lastige klip ASH.
In de voor de Ambachters laatste wedstrijd uit de eerste periode zal IFC aankomende zaterdag bij een overwinning op Lekvogels deze periodetitel pakken.

De Tegenstander vv Lekvogels:
De Voetbalvereniging Lekvogels is afkomstig uit het dorp Lexmond, gemeente Vijfheerenlanden, provincie Utrecht en is op 12 juni 1945 opgericht.
De vereniging uit het dorp met circa 3.000 inwoners heeft thans 19 teams die in competitieverband uitkomen, waaronder vijf mannen seniorenelftallen.
Het eerste elftal komt deze eeuw continue uit in de vierde klasse. Behoudens in het seizoen 2008-2009 toen de nacompetitie werd gehaald (verlies tegen GDC), was er altijd een bescheiden eindklassering.

Vorige seizoenen:

In het laatste volledig afgewerkte seizoen 18-19 eindigde de ploeg op de 5e plaats in de vierde klasse met 42 punten uit 26 wedstrijden en een doelsaldo van 68 voor en 55 tegen. In de twee laatste afgebroken seizoenen speelden ze in de vierde klasse 18 competitiewedstrijden, waarvan er acht werden gewonnen en zeven verloren.

Dit seizoen:
Martijn Verkerk is als trainer aan zijn eerste seizoen bezig. Hij kan beschikken over een selectie van circa 17 spelers.
In de competitie staat Lekvogels met 9 punten uit 10 gespeelde wedstrijden en een doelsaldo van 18 voor en 19 tegen op een 10e plaats. In de vijf gespeelde thuiswedstrijden werd gewonnen van SSW (5-2) en SVS´65 (3-0), maar verloren van ASH, Asperen en Herovina.
Bij de herstart van de competitie werd met 4-1 verloren bij ZBC´97, met 1-2 van Herovina en afgelopen zaterdag tenslotte gelijkgespeeld bij Noordeloos (2-2). Ralf van Klij is hun teamtopscorer met vier doelpunten.

Historie:
Sinds de heroprichting van IFC zaterdag in seizoen 2014/2015 kwamen beide teams niet tegen elkaar uit.

Waar te zien:
Kan IFC zijn ongeslagen competitie status verlengen en opnieuw drie punten aan zijn totaal toevoegen en daarmee gelijk de eerste periode titel pakken? Of zal thuisploeg Lekvogels juist voor een grote verrassing zorgen en punt(en) pakken?
De competitiewedstijd tussen Lekvogels en IFC in de vierde klasse E op het Sportpark Het Bosch aan de Nieuwe Rijksweg 8 te 4128 BN Lexmond, staat gepland voor zaterdag 5 maart om 14.30 uur.

Cees van Heeren