Presentatiegids IFC 2019-2020 is uit

Ons jaarlijkse visitekaartje als club is vandaag van de persen komen rollen.

In samenwerking met Xebius is het weer een heel mooie representatieve uitgave geworden waarin vele aspecten van de club aan bod komen.

De gids wordt bezorgd bij alle IFC-leden in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht, waarvoor we diverse IFC-vrijwilligers graag bedanken.

Degenen die daarbuiten wonen en belangstellenden, kunnen een exemplaar afhalen op het wedstrijdsecretariaat. Vanaf vrijdag is er ook een digitale versie beschikbaar.

Onze dank gaat uit naar onze adverteerders/sponsors die de uitgave van dit blad mede mogelijk hebben gemaakt en zeker ook naar degenen die de redactionele stukken hebben geschreven. De mooie foto’s zijn gemaakt door Jeroen van der Sman en Ruud van der Wel. En natuurlijk naar onze bezorgers!

We wensen iedereen veel leesplezier toe!

Bestuur vv IFC

We hebben de presentatiegids bij onze leden in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht in de bus gestopt. Ben je lid en heb je hem (nog) niet ontvangen, dan is de kans groot dat je je verhuizing niet doorgegeven hebt. Stuur dan je naam en adres naar ledenadministratie@ifc-ambacht.nl!