Prima start Zaterdag 1 in 3e klasse

Zaterdag 1 beleefde als nieuwkomer in de 3e klasse een prima start door ZBC’97 op sportpark Bakestein met 1-2 te verslaan.

De wedstrijd begon met een minuut stilte voor de vorige week overleden IFC trainer (zondag 2) Joop van der Linden.

sdasd

Robin en Robin vieren een feestje

De equipe van Frank Zwakhals en rechterhand Remko de Jong speelde geen grootse wedstrijd. De eerste helft was nog van een redelijk niveau, de tweede helft scoorden beide ploegen met moeite een voldoende voor het getoonde spel.

Het eerste doelpunt kwam van de voet van Elio Almeida. Over de voorzet wat aan dit doelpunt vooraf ging werd na afloop nog wel even nagepraat. Bij deze voorzet van Robin van der Sman dachten veel toeschouwers en ZBC keeper dat de bal de achterlijn was gepasseerd. De ZBC-assistentscheidsrechter hield echter zijn vlag omlaag waarna Elio uit deze voorzet het eerste competitie doelpunt van dit seizoen kon intikken.

Tegen het eind van de 1e helft zette Robin (S) zijn naamgenoot Robin Benningshof vrij voor de keeper en deze liet deze kans niet onbenut om IFC’s tweede doelpunt te maken.

Zoals gemeld was de 2e helft van een matig niveau, hoogtepunt (voor ZBC) was een prachtig afstandsschot van ex IFC-er Marvin Tims die voor de 1-2 zorgde. IFC kwam daarna verder niet meer echt in de problemen.

De scheidsrechter heb ik niet genoemd en dat klopt, deze floot een prima wedstrijd.29587613585_e84d3939bc_z

Al met al een prima resultaat van zaterdag 1 om de competitie te beginnen.

Volgende week zaterdag (15:00) komt het nog ongeslagen Wieldrecht op bezoek.