Pupil van de week: Kiandro Baggerman

Komende zondag (11-3)  staat Kiandro Baggerman als pupil van de week op ons kunstgras hoofdveld. De sponsor van de Pupil van de week is Palm Party House, waar je voor kinderfeestjes, bowlen, feesten en partijen, bruiloften en live muziek (iedere zaterdag) prima terecht kan. ’s Zomers kun je bootjes huren in de Theetuin. Deze sponsor schenkt de pupil een gesigneerde team bal en een gratis bon om gezellig te…

Kiandro stelt zich even voor:

Mijn naam is Kiandro Baggerman en ik ben 9 jaar.

Ik zit op CBS De Wijngaard in groep 6.

Bij IFC speel ik in JO10-2, ik speel op verschillende posities, maar het liefst sta ik op het middenveld. Ik vind dit leuk om dat je dan mee kan helpen aanvallen en verdedigen.

Mijn favoriete speler van IFC is Marvin Richard. Ik heb hem vaak zien spelen en veel doelpunten zien scoren bij Barendrecht en Smitshoek, want toen hij daar speelde ging ik vaak met mijn vader mee om daar te kijken.

Mijn favoriete club in Nederland is Feyenoord, maar ik ben ook een groot fan van Borussia Dortmund.

Mijn favoriete speler van Feyenoord is Steven Berghuis en in het buitenland Griezmann.

Ik denk dat IFC vandaag gaat winnen met 2-1.