Scheidsrechters van IFC worden bedankt

IFC kan elke wedstrijddag rekenen op een aantal scheidsrechters, die hun uiterste best doen om een wedstrijd in goede banen te leiden. En soms is dat tijdens de wedstrijd wel eens ondankbaar werk maar gelukkig in bijna alle gevallen krijg je als scheidsrechter na de wedstrijd toch de complimenten dat het allemaal goed, sportief en zonder problemen verlopen is. IFC is dan ook trots op haar scheidsrechters.

Dit seizoen zijn Kim en Clarissa in staat om de planning steeds in een vroeg stadium rond te krijgen. En de aanwezige scheidsrechters zijn tevreden met het aantal wedstrijden wat ze op een wedstrijddag moeten fluiten. Kortom er heerst vooral tevredenheid.

IFC prijst zich gelukkig met een groeiend aantal vrijwilligers, die de fluit ter hand willen nemen. Dankzij een vriendelijke sponsor konden we vandaag de scheidsrechters bedanken met een gezellig etentje bij Happy Italy. En omdat we weten dat ze in de koude maanden last hebben van koude handen hebben we de aanwezige scheidsrechters slimme handwarmers kunnen geven.

Door het knikken van een metalen plaatje in een plastic omhulsel met vloeistof ontstaat een chemische reactie die zorgt dat de vloeistof warm wordt. Volgens de beschrijving kan dat 1.000 keer en dat is ruim genoeg voor de rest van het seizoen.

Het was zeker niet koud bij Happy Italy en toch werd de werking meteen massaal uitgeprobeerd. En tot ieders verbazing werkt het echt.