Sinterklaas bezoekt IFC

Vandaag kregen we hoog bezoek. Sinterklaas en 14 Pieten bezochten onze jeugd op het hoofdveld. Daar lieten de Pieten zien dat ze best om konden gaan met een voetbal. En Sint en zijn Hoofdpiet hadden hun grote boek met namen bij zich. Zo werden spelers en speelsters toegesproken en hun sterke kanten extra belicht.

Na de training gingen de teams nog op de foto met Sinterklaas. Het was na de succesvolle Halloween het volgende evenement dat door iedereen hoog gewaardeerd werd.

Wij danken Sinterklaas en de Pieten voor hun bezoek aan onze voetbalclub. Het was echt een leuk spektakel. We danken ook de vrijwilligers die er weer veel tijd en energie in gestoken hebben om er zo’n succes van te maken. En met name Sinterklaas, Pieten, Jurgen, Jacobine en Stefan.

De banner laat zien dat we te weinig vrijwilligers hebben. Deze avond moesten we een oude man van om en de nabij 357 jaar vragen om achter de bar te gaan staan en het had er ook alle schijn van dat we wel erg jonge Pieten achter de bar nodig hadden. Vind je dat ook niet leuk, meld je dan bij de bar en help ons!

 

 

 

Training

 

Teamfoto’s