Sportpoint sluit eind van het jaar haar deuren

H.I.Ambacht – Na meer dan dertig jaar te zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, sluit Sportpoint Ambacht aan het einde van dit jaar definitief haar deuren. Huidige eigenaar Frank Middelhoek kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen vijf jaar dat hij de Ambachtse sportzaak onder zijn hoede had, maar ziet een sluiting van de winkel als een noodzakelijk gevolg van de veranderende markt.

“Sinds de opening in de jaren tachtig staan we elke dag met veel enthousiasme klaar voor onze klanten. Het streven is dat iedere klant met een tevreden gevoel de winkel kan verlaten, of het nu met een artikel-op-maat is of een persoonlijk advies. We hebben zodoende in de loop der jaren een omvangrijk klantenbestand kunnen opbouwen. Particulieren weten de Brederodehof te vinden en sportclubs als ASWH, IFC en Feyenoord hingen regelmatig aan de lijn voor het leveren van clubtenues en andere materialen.”

De laatste jaren was er echter ook een andere trend waarneembaar. Om kosten te besparen besloten steeds meer clubs om zelf de levering van alle materialen en tenues te verzorgen. “Internetondernemers bieden de sportmaterialen steeds goedkoper aan, omdat zij niet de extra kosten dragen van een ingerichte winkel en adviserend personeel”, vervolgt Middelhoek. “En dat heeft ook invloed op de druk van de leveranciers. De detailhandel wordt op deze manier een beetje ingehaald, zeg maar.”

Leegverkoop tot 31 december
Sportpoint Ambacht sluit haar deuren per 31 december 2016. Er geldt daarom een leegverkoop van de huidige winkelvoorraad, waarbij veel producten de komende maanden met hoge kortingen worden aangeboden. Dit houdt in dat je tijdelijk voor weinig geld bijvoorbeeld een paar vrijetijds-, voetbal-, tennis- hockey- of runningschoenen en bijbehorende kleding kunt aanschaffen, alsook alle accessoires.

Vertrouwd gezicht
Met het sluiten van Sportpoint Ambacht verdwijnt er opnieuw een gevestigde naam uit Hendrik-Ido-Ambacht. Wees er daarom snel bij, want bij de leegverkoop van de winkel geldt: “OP IS OOK ECHT OP!”

Alle leden van IFC krijgen korting op alle “IFC gerelateerde producten” van 25 %, tot en met 31 december 2016 !!

IFC tenues, trainingspakken, kousen, tassen etc etc. Voetbal en sportschoenen gaan voor -/- 50 %, als ook alle andere sportkleding en accessoires.

Derbystar ballen zijn te verkrijgen voor € 25.