SSW en IFC ploegen met topscoorders treffen elkaarIFC is de trotse ongeslagen koploper met liefst negen punten voorsprong halverwege de competitie. Na de 3-0 thuisoverwinning tegen Unitas wacht IFC in de competitie een inhaal uitwedstrijd tegen volksclub SSW in Dordrecht.
Het al 50x gescoord hebbende IFC heeft liefst twee spelers in zijn gelederen, die meer dan 10 keer gescoord hebben.
De bescheiden geklasseerde thuisploeg heeft echter de gedeelde topscoorder van de afdeling in zijn gelederen, die 60% van de doelpunten voor zijn team gemaakt heeft.

 


De Tegenstander SSW:
De vv Steeds Sterker Worden (SSW) is op 31 augustus 1919 opgericht. Naast de tegenstander van IFC heeft de vereniging ook een eerste zondag team. In de 5e klasse staat dat team op de 13e en laatste plaats.

Dit seizoen:

Na 12 gespeelde wedstrijden staat SSW op de 11e plaats in de rangschikking met 10 punten en een negatief doelsaldo van 26 voor en 50 doelpunten tegen.
In de competitie werd thuis gewonnen van Leerdam Sport (5-0) en Noordeloos (4-1), gelijkgespeeld tegen SVS´65 en verloren van Asperen en Peursum.
In de laatste twee wedstrijden werden echter wel 4 punten gehaald. Na het 2-2 gelijke spel thuis tegen SVS´65 werd in hun laatste gespeelde wedstrijd op 12 maart knap met 1-2 gewonnen bij ASH.
Rayson Koeiman is bij SSW de speler waar op gelet dient te worden, hij scoorde immers al 15 keer in de competitie en daarmee net zoveel doelpunten als Michael Slingerland van IFC.

Eerste duel:
Op 16 oktober won IFC de thuiswedstrijd met liefst 9-1, waarbij na zes minuten spelen de stand al 2-0 was. Michael Slingerland scoorde er toen vier en Koeiman scoorde bij een 3-0 tussenstand de eretreffer.

Waar te zien:
Kom IFC Steunen! Kan IFC zijn ongeslagen competitiereeks uitbreiden en welke speler laat zijn scoringsdrift gelden. De wedstijd tussen SSW en IFC in de vierde klasse E op Sportpark Zeehavenlaan aan de Zeehavenlaan 5 te 3317 ZR Dordrecht, start dinsdagavond 29 maart om 20.00 uur.

Cees van Heeren