Technische staf vrouwenselectie IFC rond

Na vijf jaar hoofdtrainer van de IFC Vrouwenselectie te zijn geweest, wordt aan het eind van dit seizoen afscheid genomen van John Dost. In de vijf jaar dat John aan het roer stond van de IFC Vrouwenselectie heeft hij afgelopen jaar de dubbel weten te pakken. Na een periode van vijf is het goed dat er een ander gezicht voor de groep komt te staan. Het bestuur en zeker de mensen van de IFC Girls Academy willen John enorm bedanken voor de inzet gedurende de afgelopen jaren.

In de persoon van Wil Brinkhuis is een nieuwe hoofdtrainer die de successen van het huidige eerste elftal een vervolg wil geven. Wil Brinkhuis is binnen IFC geen onbekende. Momenteel is Wil trainer van het girlsteam MO15-1 dat met succes in de hoofdklasse speelt. Rondom Wil Brinkhuis gaan meerdere mensen werken. Richard Buys gaat het hele randgebeuren voor zijn rekening nemen. Hierbij moet gedacht worden aan wedstrijdformulieren, regelen lunch, regelen aparte trainingsactiviteiten (strand/bos) etc. Frank Matze zal op de wedstrijddagen als assistent-trainer aanwezig zijn en Piet Lodder wordt assistent-scheidsrechter.

Gedurende de trainingsavonden worden de dames van vrouwen 2 door Frank Matze en Piet Lodder onder handen genomen. Er zijn inmiddels gesprekken gaande wie de begeleiding van vrouwen 2 op wedstrijddagen gaat doen.

Vanaf het komend seizoen zullen de beide vrouwenteams ook apart van elkaar trainen, waarbij de hoofdtrainer uiteraard de verrichtingen van alle speelsters in de gaten blijft houden.